Haber

Kendini yere atan İbrahim Efe’nin videosunu çeken Yıldız: Bir anda…

İzmit Tavşantepe Mahallesi’nde yapılan yol çalışması sırasında Kocaeli Büyükşehir ve İzmit Belediyesi ekipleri arasında ‘yetki alanı’ nedeniyle çıkan tartışmada AK Partili meclis üyesi İbrahim Efe’nin kendini yere atarak yuvarlandığı görüntüleri kaydeden Çiçek Yıldız konuştu.

‘ANLAMADIĞIM ŞEKİLDE KENDİSİNİ YERE ATTI’

Yaşanan olayı Kocaeli Gazetesi’ne anlatan Yıldız, “Benim bir şeyden haberim yoktu, evdeydim. Vartolular Derneği Başkanımız mesaj attı, ‘Kim Kocaeli Şehir Hastanesi’ne yakınsa oraya gitsin’ dedi. Ben de yakındım, olayın olduğu yere gitmemle birlikte orada Fatma hanımı gördüm. Yanına gidip videoyu açtım. Video çektiğim sırada İbrahim Efe’de geldi. Başkanımızı video çekmek isterken bir anda hiç anlamadığım bir şekilde İbrahim Efe kendini yere attı. Her şey o videoda göründüğü gibi” dedi.

Yıldız sözlerinin devamında ise şu ifadelere yer verdi:

“Bu yolun açılmasını Tavşantepeli olarak istiyorduk. Öncesinde çok fazla bu yolda mağdur olduk. Bir ara burada merdiveni kestiler. Yol yapılmak istendi engel olundu. Bu yol çalışması bizim için çok iyi olur.”

İSTİFA ETTİ

CHP’li İzmit Belediyesi ile AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri arasında yaşanan tartışma sırasında bir anda kendini yere atarak yuvarlanan AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi İbrahim Efe, görüntülerin ortaya çıkmasının ardından istifa ettiğini duyurmuştu.

(HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu